Kup Koraća u Nišu: Zvezda preko FMP-a do polufinala [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2024, 01:32

Kup Koraća u Nišu: Zvezda preko FMP-a do polufinala [foto]

Namučili su se košarkaši Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u hali "Čair" u Nišu, ali su na kraju pobedili FMP rezultatom 80:75 (17:16, 23:20, 18:19, 22:20) i tako se plasirali u polufinale gde ih čeka duel sa ekipom Čačka 94. U četvrtak, 15. februara na programu četvrtfinalni dueli: Mega - Vojvodina i Partizan - Hercegovac.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imala podršku sa trbina; foto: Jelena Mišić Bez Miloša Teodosića ekipa Crvene zvezde dobro se namučila proitv FMP-a, Dalibor Ilić je dao 8 poena u poslednjoj četvrtini što je pomoglo crveno-belima da se "odlepe". Dejan Davidovac je trojkom 17 sekundi doneo odluku pošto je Zvezda povela sa 80:75.

Najefikasniji u crveno-belom timu bio je Nemanja Nedović sa 20 poena, sa 15 poena ga pratio Dejan Davidovac. Ognjen Kuzmić je u timu FMP-a bio najbolji sa 18 poena, a pratili su ga Nikola Šaranović sa 17 i Vojislav Stojanović sa 11 poena.

U polufinalu, koje će biti igrano u petak, 16. februara Crvena zvezda igra protiv Čačka 94 koji je bio bolji od Borca.

Pre toga, u četvrtak, 15. februara igraju se preostala dva četvrtfinalna meča - od 17 sati se sastaju Mega i Vojvodina, a u 20 sati počinje duel Partizana i Hercegovca.

Kompleti karata za ovo takmičenje, čija je cena bila od 5.000 dinara pa naviše, prodati su brzo nakon početka prodaje.

Hala Čair (Niš);

Sudije: Stefanović, Vlahović i Stanić

Crvena zvezda: Lazarević 2, Lučić, Hanga 13, Davidovac 15, Mitrović 3, Lazić, Bolomboj 6, Ilić 8, Nedović 20, Giedraitis 5, Kostić, Jago 8.

FMP: Votson, Foster 2, Rebec 8, Subotić 5, Pavićević, Roberts 5, Stepanović 9, Šaranović 17, Matović, Gagić, Stojanović 11, Kuzmić 18.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda pobedila FMP i obezbedila polufinale Kupa "Radivoj Korać"

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Feb.2024

U drugom četvrtfinalnom meču Mozart Kupa Radivoja Koraća u Nišu, košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP, te će u petak od 17 sati u polufinalu igrati protiv Čačka 94...FMP je bolje otvorio utakmicu i poveo 5:1, ali je Zvezda brzo uzvratila, iako su "panteri" imali dosta ofanzivnih skokova...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Još jedan abaligaš bez polufinala na Kupu Koraća - Vojvodina stotkom ispratila Megu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2024

Još jedno iznenađenje viđeno je u hali "Čair" u Nišu na ovogodišnjem Kupu Radivoja Koraća - nakon pobede Čačka 94 nad Borcem, novosadska Vojvodina savladala je Megu rezultatom 100:92 (25:16, 31:23, 29:30, 14:24) u trećem četvrtfinalnom meču. Vojvodina čeka ime rivala u polufinalu - Partizan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.