Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAHRIMAN IMA RECEPT ZA TRIJUMF U DERBIJU: Vruće srce i hladna glava za pad Partizana

Bivši reprezentativac Srbije i novi prvi golman Crvene zvezde, Damir Kahriman zna na koji način njegov tim mora da odigra kako bi savladao “večitog rivala”, ekipu Partizana, u predstojećem 149. večitom derbiju.

- Vruće srce i hladna glava, trebalo bi da bude dobar recept za pobedu u derbiju. Igrao sam u karijeri i veće utakmice od ove, ali zna se kakav je značaj duela sa Partizanom i mi smo svesni toga. Za mene je važnije da rastemo kao ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz meča u meč, da imamo jasan cilj i da idemo ka njemu – kazao je Kahriman za Novosti.
Čuvar mreže crveno-belih svestan je da trenutna prednost njegovog kluba ne znači kraj šampionske trke. Naprotiv.
- Ma, lopta je okrugla. Prija kad si na prvom mestu, kad znaš da imaš koji bod više, ali jednostavno je rano da gledamo tabelu. Ostalo je mnogo da se igra, dele se bodovi… Mi nemamo potrebe da žurimo, znamo šta nam donosi pobeda u derbiju i sve ćemo raditi da nastavimo sa ovim započetim nizom uspeha – podvukao je Kahriman.
The post KAHRIMAN IMA RECEPT ZA TRIJUMF U DERBIJU: Vruće srce i hladna glava za pad Partizana appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PUT DO POBEDE U DERBIJU: Zvezdin novi čuvar mreže zna kako do trijumfa nad Partizanom

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2015

Damir Kahriman imaće svoj debi u ‘večitim derbijima’, ali i pored toga zna ‘recept’ za pobedu nad ‘najvećim rivalom’.. . Odlaskom Predraga Rajkovića, novi čuvar mreže Crvene zvezde postao je Damir Kahriman, golman koji je prethodnih nekoliko meseci sa klupe čekao svoju šansu i na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.