HTELI SU GA ZVEZDA I PARTIZAN: Pavlović PRELOMIO, pao potpis, transfer vredan 1.300.000 evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTELI SU GA ZVEZDA I PARTIZAN: Pavlović PRELOMIO, pao potpis, transfer vredan 1.300.000 evra (FOTO)

Napustio Kopenhagen.

Nekadašnji napadač Čukaričkog i potencijalni reprezentativac Srbije Andrija Pavlović karijeru će nastaviti u Austriji.

Prema saznanjima danskih medija Kopenhagen je pristao da visokog napadača proda timu iz glavnog grada Austrije za 10 miliona kruna, ili preciznije za 1.300.000 evra.

Leta prošle godine Pavlović je iz Čukaričkog prešao u Kopenhagen za 2.000.000 evra. Imao je svetle trenutke u redovima danskog šampiona, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubio mesto u sistemu trenera Solbakena.

Poslednji prvenstveni meč za Kopenhagen je odigrao još 10.februara i od tada nije bio u planovima šefa stručnog štaba. Iako su za igre Pavlovića bili zainteresovani i Zvezda i Partizan, odluka je pala da karijeru nastavi u Rapidu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Andrija Pavlović u Rapidu iz Beča

Izvor: RTS, 29.Apr.2018

Srpski internacionalac i dosadašnji napadač Kopenhagena Andrija Pavlović nastaviće karijeru u Rapidu iz Beča, prenose danski mediji. . Kako se navodi, povremeni srpski reprezentativac će u glavni grad Austrije preći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.