FSS: Zvezda i Partizan i dalje pod suspenzijom, ne mogu da registruju nove igrače

Izvor: Sportal.rs, 07.Avg.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Zvezda i Partizan i dalje pod suspenzijom, ne mogu da registruju nove igrače

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula je u četvrtak meru zabrane registracije novih igrača Jagodini, Donjem Sremu, Napretku, Radničkom iz Kragujevca, Novom Pazaru i Čukaričkom, dok je još uvek na snazi odluka o zabrani prema Crvenoj zvezdi, Partizanu, OFK Beogradu, Radu i Vojvodini, jer još uvek nisu izmirili finansijske obaveze prema bivšim igračima i klubovima.

Članovi Disciplinske komisije i ovog puta su apelovali na sve klubove dužnike da u najkraćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << roku izmire postojeće finansijske obaveze, a zbog kojih im je izrečena mera zabrane registracije novih igrača. Po izmirenju dugovanja, klubovi treba da dostave dokaze o tome, a članovi Disciplinske komisije biće u stalnom zasedanju.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda,   Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Zvezda i Partizan ne mogu da registruju igrače

Izvor: Mondo, 07.Avg.2014

Disciplinska komisija FSS utvrdila da zbog dugovanja grupa klubova, među kojima su i Crvena zvezda i Partizan, i dalje ne može da registruje nove igrače pred nastupajuću sezonu 2014/15...Foto: Wikipedia..Vodeći srpski fudbalski klubovi, Crvena zvezda i Partizan, i dalje nemaju "zeleno svetlo" da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.