Radnički 1923 izmirio dug

Izvor: Mondo, 07.Avg.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički 1923 izmirio dug

Kragujevački superligaš podneo je neophodnu dokumentaciju o uplatama i moći će da registruje nove igrače za početak nastupajuće sezone.

Foto: MN Press

Dugačka lista klubova učesnika Jelen Superlige sa administrativnom zabranom registacije novih igrača kraća je za jedno ime.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula je suspenziju Radničkom 1923, otkriva u četvrtak "Sportski žurnal".

Prema pisanju tog lista, Darko Bradonjić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sekretar kluba iz Šumarica, obavio je u sredu formalnosti na Terazijama 35, pa je, sa priloženom dokumentacijom, Disciplinska komisija automatski izbrisala Kragujevčane sa liste dužnika.

Spisak najugroženijih klubova broji tri imena - Crvena zvezda, Vojvodina i Rad.

Partizan i OFK Beograd duguju po jednom igraču, pa bi bilo iznenađenje ako u naredna 24 časa ne izmire dug.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Radnički Kragujevac izmirio dug

Izvor: Mondo, 07.Avg.2014

Kragujevački superligaš podneo je neophodnu dokumentaciju o uplatama i moći će da registruje nove igrače za početak nastupajuće sezone. ..Foto: MN Press..Dugačka lista klubova učesnika Jelen Superlige sa administrativnom zabranom registacije novih igrača kraća je za jedno ime...Disciplinska...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.