Zbog vaterpolo turnira cena dnevne ulaznice za bazen biće umanjena i iznosiće 150 dinara (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Jul.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog vaterpolo turnira cena dnevne ulaznice za bazen biće umanjena i iznosiće 150 dinara (VIDEO)

Zbog održavanja vaterpolo turnira od danas do subote, 18. jula, na bazenima Sportskog centra “Čair” neće raditi olimpijski otvoreni i zatvoreni bazeni. U tom periodu radiće otvoreni i zatvoreni rekreacioni bazeni i dečiji bazen, a cena dnevne ulaznice biće umanjena i iznosiće 150 dinara.
Na turniru u vaterpolu do 18. jula takmičiće >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << se osam reprezentacija. Zbog toga će raditi otvoreni rekreacioni bazen od 10 do 19 sati, dok će zatvoreni rekreacioni i dečiji bazen raditi od 12 do 18h. Kupališna sezona zbog turnira neće biti ugrožena.
Direktor Sportskog centra “Čair” kaže da bi naredne godine trebalo da počne izgradnja streljane i kuglane. Već je postaljven temelj iza tribine spoljnog bazena. Grad bi za ove objekte od 450 metara kvadratnih, sa kancelarijama i svlačionicama trebalo da izdovoji od 30 do 70 miliona dinara.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Zbog vaterpolo turnira cena dnevne ulaznice za bazen biće umanjena i iznosiće 150 dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Jul.2015

Zbog održavanja vaterpolo turnira od danas do subote, 18. jula, na bazenima Sportskog centra “Čair” neće raditi olimpijski otvoreni i zatvoreni bazeni. U tom periodu radiće otvoreni i zatvoreni rekreacioni bazeni i dečiji bazen, a cena dnevne ulaznice biće umanjena i iznosiće 150 dinara...Na...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.