Izvor: Blic, 16.Jun.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije bolji od Grčke na startu Svetske lige

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Grčku sa 10:9 (2:3, 6:5, 2:1, 0:0) u prvom kolu Grupe B na završnom turniru Svetske lige u Đenovi.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Aleksandar Ssapić sa pet golova, dva gola postigao je Branko Peković, dok su Filip Filipović, Andrija Prlainović i Nikola Rađen postigli po jedan pogodak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Na završnom turniru Svetske lige Srbija se takmiči u Grupi B sa selekcijama Australije, Grčke, Egipta i Kande, dok u Grupi A igraju reprezentacije SAD, Crne Gore, Kine, Italije i Španije.

U drugom kolu reprezentacija Srbije je slobodna, dok će se u trećem kolu, u sredu 18. juna sastati sa selekcijom Egipta. Slede dueli sa Egiptom (18. jun), Kanadom (19.jun) i Australijom (20. jun). Mečevi za konačni plasman na programu su 21. i 22. juna. Pobednik Svetske lige biće nagrađen sa 100.000 dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.