Trijumf Srbije protiv Crne Gore u Budvi

Izvor: Press, 02.Dec.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Srbije protiv Crne Gore u Budvi

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru u Budvi sa 12:10 (2:3, 4:0, 3:2, 3:5), u utakmici 3.kola B grupe Svetske lige.
           Srbija je zadržala maksimalan učinak pošto je prethodno savladala Francusku i Španiju. 
Najefikasniji u srpskom timu bili su Filip Filipović sa četiri i Andrija Prlainović sa tri gola, a istakao se i golman Branislav Mitrović sa 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odbrana. 
Sa druge strane Aleksandar Ivović postigao je tri gola. 
U 4. kolu Srbija će 16. februara naredne godine gostovati Francuskoj. 
Savić: Zadovoljan sam igrom, posebno odbranom
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je posle pobede nad Crnom Gorom da je zadovoljan igrom ekipe, posebno u odbrani.
“Posle upoznavanja u prvoj četvrtini, u drugoj i trećoj stekli smo prednost i četvrta deonica nije ni bila važna. Igrali smo odlično u odbrani, posebno sa igračem manje. Crna Gora je izuzetna ekipa i ne bi trebalo je otpisati”, rekao je Savić posle meča.
Vaterpolista Srbije Filip Filipović bio je najefikasniji igrač u pobedničkom timu sa četiri gola.
“U ovom trenutku smo bolji, ali od Crne Gore trebalo bi očekivati daleko bolje igre kada se uigraju, fizički spreme i budu kompletni. Malo nas je poremetio gol Ivovića u poslednjem sekundu treće četvrtine. Šuterski smo bili raspoloženi. Čestitam ekipi, posebno mladima Subotiću i Toholju koji su stoički odradili svoj deo posla”, naveo je Filipović.
NJegov saigrač Andrija Prlainović ističe sjajan ambijent na meču.
“Odličan kraj sjajne  sezone za naš reprezentativni vaterpolo. Bilo je uživanje igrati i verujem da su gledaoci zadovoljni. Sve je rešeno u drugoj četvrtini kada je napravljena razlika koja je sačuvana do kraja”, zaključio je Prlainović.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.