OVACIJE Delfini aplauzima dočekani u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVACIJE "Delfini" aplauzima dočekani u Crnoj Gori

U okviru 3. kola grupe B Svetske lige, vaterpolo reprezentacija Srbije prvi put u istoriji je zvanično gostovala u Crnoj Gori. Izabranici Dejana Savića su slavili (12:10), a u Budvi su dočekani aplauzima i ovacijama.

“Delfini” su bili zaista silni. Filipović i momci rivalu nisu dali ni promil nade. Poveli su domaći, zadržali prednost do kraja prve četvrtine (3:2), i to je bilo sve.

Srbija je znatno podigla nivo igre i lakše od očekivanog stigla do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trijumfa. Raspucali su se Filipović (najbolji strelac sa četiri gola), Subotić (dva gola) i Prlainović (tri gola) za koje igrači Crne Gore nisu imali rešenje. Sa 14 odbrana odličan je bio i golman Mitrović.

Ekipu Dejana Savića u Budvi je dočekala prijateljska atmosfera. Himna naše zemlje ispraćena je aplauzima. A bazen je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Srbija je stigla do treće pobede u Svetskoj ligi.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Srbija u Budvi bolja od Crne Gore

Izvor: B92, 01.Dec.2015

Vaterpolisti Srbije pobedili su Crnu Goru u Budvi sa 12:10 (2:3, 4:0, 3:2, 3:5), u meču 3. kola B grupe u Svetskoj ligi...Izabranici Dejana Savića izgubili su prvu deonicu sa 3:2, ali su u nastavku pokazali zbog čega su najbolji tim sveta...Srbija je tako zadržala maksimalan učinak u B grupi i ujedno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.