SRBIJA BEZ MANDIĆA: Dušan neće igrati za nacionalni tim

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 16:15

SRBIJA BEZ MANDIĆA: Dušan neće igrati za nacionalni tim

Potpisao je za Ferencvaroš.

Vaterpolo selektor Srbije Uroš Stevanović neće moći da računa na jednog od najboljih igrača Dušana Mandića, tokom letnjih akcija. Predsednik Stručnog saveta Jugoslav Vasović je to obelodanio u cenjenom podkastu "Pod kapicom".

- Tačno je, Mandić nije na pripremama i na sopstveni zahtev oslobođen je svih akcija ovog leta. Mandić je još ranije napisao pismo u kojem kaže,da posle svega što se događalo, nije ni fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni psihički spreman za napore koje traže takmičenja u Istanbulu, Los Anđelesu i Fukuoki. Dodao je da je spreman da se posle toga stavi na raspolaganje selektoru za sve što nas čeka u narednoj godini. Prihvatili smo i idemo dalje.

Mandić je posle neuspeha Novog Beograda u Regionalnoj ligi, odstranjen iz kluba a da, kako je više puta rekao nije dobio nikakvo objašnjenje.

Sada nastavlja karijeru u Ferencvarošu i sada valja očekivati da će u Budimpešti Mandić uspeti da se vrati u formu sa kojom je bio tretiran kao jedan od najboljih igrača sveta.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbija bez Dušana Mandića

Izvor: B92, 15.Jun.2023

Srpski vaterpolista Dušan Mandić neće tokom leta igrati za nacionalni tim, izjavio je predsednik Stručnog saveta Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Jugoslav Vasović...Vasović je podkastu "Pod kapicom" objavio da selektor Srbije Uroš Stevanović neće moći da računa na Mandića u narednom periodu..."Mandić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.