Srbija bez Dušana Mandića

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 16:23

Srbija bez Dušana Mandića

Srpski vaterpolista Dušan Mandić neće tokom leta igrati za nacionalni tim, izjavio je predsednik Stručnog saveta Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Jugoslav Vasović.

Vasović je podkastu "Pod kapicom" objavio da selektor Srbije Uroš Stevanović neće moći da računa na Mandića u narednom periodu.

"Mandić nije na pripremama i na sopstveni zahtev oslobođen je svih akcija ovog leta. Mandić je još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ranije napisao pismo u kojem kaže, da posle svega što se događalo, nije ni fizički ni psihički spreman za napore koje traže takmičenja u Istanbulu, Los Anđelesu i Fukuoki. Dodao je da je spreman da se posle toga stavi na raspolaganje selektoru za sve što nas čeka u narednoj godini. Prihvatili smo i idemo dalje", rekao je Vasović za Sportklub.

Mandić je posle neuspeha Novog Beograda u Regionalnoj ligi, odstranjen iz kluba zbog čega je propustio je finiš sezone. On će da nastavi karijeru u Ferencvarošu.

Srbiju u narednom periodu očekuju kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo, finalni turnir Svetskog kupa u Los Anđelesu i Svetsko prvenstvo koje se održava u Fukuoki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.