Pijetlović najbolji vaterpolista sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijetlović najbolji vaterpolista sveta

Srpski vaterpolo reprezentativac Duško Pijetlović proglašen je za najboljeg igrača sveta u izboru američkog časopisa "Swimmingworld".

Centar Pro Reka priznanje je dobio nakon što su ga mediji izabrali za najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu u Kazanju, na kome je Srbija osvojila zlatnu medalju.

"Počastvovan sam, ali moram da kažem da je to priznanje mogao da dobije bilo ko iz naše reprezentacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zahvalan sam igračima iz Pro Reka i naravno srpskog tima jer bez njihovog kvaliteta ne bih došao do izražaja", rekao je Pijetlović, a prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Pijetloviću sa reprezentacijom nedostaje samo zlato sa Olimpijskih igara kako bi upotpunio bogatu riznicu, a priliku za to imaće naredne godine u Riju.

Karijeru je počeo u Vojvodini, a potom igrao za Sintez, Partizan i Crvenu zvezdu sa kojima je osvajao Evroligu.

Takođe, sa Pro Rekom je dva puta bio prvak Evrope, a od prošle godine je po drugi put član slavnog tima iz Đenove.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Swimmingworld: Pijetlović najbolji na svetu

Izvor: B92, 04.Dec.2015

Srpski vaterpolo reprezentativac Duško Pijetlović proglašen je za najboljeg igrača sveta u izboru američkog časopisa "Swimmingworld"...Centar Pro Reka priznanje je dobio nakon što su ga mediji izabrali za najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu u Kazanju, na kome je Srbija osvojila zlatnu medalju..."Počastvovan...

Nastavak na B92...

Poznati časopis proglasio Srbina za najboljeg vaterpolistu sveta!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2015

Srpski vaterpolista Duško Pijetlović izabran je za najboljeg igrača sveta u izboru američkog časopisa Svimingvorld (Swimmingworld), saopštio je danas Vaterpolo savez Srbije..."Počastvovan sam, ali moram da kažem da je to priznanje mogao da dobije bilo ko iz naše reprezentacije...Zahvalan sam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.