OBOREN REKORD: Ovo je NAJUBEDLJIVIJA pobeda u ISTORIJI SP u vaterpolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBOREN REKORD: Ovo je NAJUBEDLJIVIJA pobeda u ISTORIJI SP u vaterpolu

Neverovatan rezultat.

Počelo je Svetsko prvenstvo u vaterpolu i već prvog dana ostvaren je rezultat koji je ušao u istoriju ovog sporta. Ostvarena je najubedljivija pobeda na šampionatima sveta u istoriji vaterpola, a vlasnice novog rekorda su vaterpoliskinje Mađarske koje su na startu takmičenja savladale Južnu Koreju sa čak 64:0.

Mađarice su u prvoj i trećoj četvrtini postigle po 16 golova, najefikasnije su bile u drugoj postigavši 18, dok su u četvrtoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrtini malo „smanjile gas“ i tek 14 puta savladale protivničke golmane. Južna Koreja je domaćin ovog Svetskog prvenstva, ali je očigledno da po kalitetu tu ne pripada, a njenim igračicama ostaje da u mečevima sa Rusijom i Kanadom pokušaju da poprave utisak.

Hungary W - South Korea W 64:0

More info: https://t.co/Xw8RCib9kq

64 goals in a water polo match?? You could play against no one and would be difficult to get 64 goals. That’s 1 goal about every 30 seconds pic.twitter.com/QYpxAc0hPl

— Coach Max Raps NBA champs! (@maxl100) July 14, 2019

Vaterpolisti će mečeve prvog kola odigrati u ponedeljak, a Srbija će u 1. kolu odmeriti snage sa Crnom Gorom. Utakmica je na programu u noci između nedelje i ponedeljka od 1.30 po srednjeeropskom vremenu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob,devojka golmana Porta Žozea Sa

[[nid:1805203]
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.