Mislili su da je poginula u avionskoj nesreći, ali je nekoliko dana kasnije išetala iz šume

Izvor: Blic, 14.Jul.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili su da je poginula u avionskoj nesreći, ali je nekoliko dana kasnije išetala iz šume

Tokom vikenda, Liland i Šeron Bouman i njihova unuka Otum Vič krenuli su na izlet malim privatnim avionom. Poleteli su iz Kalispela u Montani, ali kad su stigli do Omaka u Vašingtonu, izgubio im se svaki trag.

Samo dva dana kasnije tinejdžerka je išetala iz šume nedaleko od Mazama u saveznoj državi Vašington, mahnula je vozaču koji je baš prolazio, a kad se zaustavio i pitao je li sve u redu, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu je da je upravo ona devojka iz avionske nesreće koja se dogodila tokom vikenda.

Naknadno je utvrđeno da se zaista radi o 16-godišnjoj Otum Vič, a lepu vest potvrdio je i njen otac objavom na Fejsbuku. Ona je policiji rekla da je "nekoliko dana samo hodala". Imala je lakše opekotine i patila je od dehidracije, ali lekari tvrde da je njeno stanje stabilno.

- Ne želimo da pričamo o statusu deke i bake. Samo ću reći da je ona jedina koja se pojavila nakon nesreće - rekao je šerif Frenk Rodžers i dodao da su poslali nekoliko aviona da istraže deo oko Omaka ne bi li pronašli nestali avion.

- To je posebno neprohodan deo, a u ovom trenutku vreme ne sarađuje sa nama, ali nadamo se da će se razvedriti - rekao je Džefri Lustik, jedan od pilota i dodao da je deo njegovih kolega u potragu krenuo još tokom vikenda, čim su saznali da avion nije sleteo, ali nisu uspeli da pronađu avion.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Mislili su da je poginula u padu aviona, a dva dana kasnije išetala iz šume

Izvor: Radio 021, 14.Jul.2015

Tokom vikenda, Liland i Šeron Bouman i njihova unuka Otum Vič krenuli su na izlet malim privatnim avionom. Poleteli su iz Kalispela u Montani, ali kad su stigli do Omaka u Vašingtonu, izgubio im se svaki trag...Samo dva dana kasnije tinejdžerka je išetala iz šume nedaleko od Mazama u saveznoj državi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.