Mislili su da je mrtva, a ona par dana kasnije išetala iz šume

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili su da je mrtva, a ona par dana kasnije išetala iz šume

Tokom vikenda, Leland i Šeron Bovman i njihova unuka Outum krenuli su na izlet malim privatnim avionom.

Poletjeli su iz Kalispela u Montani, ali kad su stigli do Omaka u Vašingtonu, izgubio im se trag.

Samo dva dana kasnije tinejdžerica je išetala iz šume nedaleko Mazama u saveznoj državi Vašington, mahnula je vozaču koji je baš prolazio, a kad se zaustavio i pitao je li sve u redu, rekla mu je da je upravo ona djevojka iz avionske nesreće koja se dogodila tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vikenda.

Naknadno je utvrđeno da se zaista radi o 16-godišnjoj Outum Vač, a sretnu vijest potvrdio je i njen otac objavom na Facebooku.

Policiji je rekla da je "nekoliko dana samo hodala". Imala je lakše opekotine i patila od dehidracije, ali doktori tvrde da je njeno stanje stabilno.

"Ne želimo pričati o statusu djeda i bake. Samo ću reći da je ona jedina koja se pojavila nakon nesreće", rekao je šerif Frank Rogers i dodao da su poslali nekoliko aviona da istraže dio oko Omaka ne bi li pronašli nestali avion.

"To je posebno neprohodan dio, a u ovom trenutku vrijeme ne surađuje s nama, ali nadamo se da će se razvedriti", rekao je Jefri Lustik, jedan od pilota i dodao da je dio njegovih kolega u potragu krenuo još tokom vikenda, čim su saznali da avion nije sletio, ali nisu uspjeli pronaći avion.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mislili su da je poginula u avionskoj nesreći, ali je nekoliko dana kasnije išetala iz šume

Izvor: Blic, 14.Jul.2015

Tokom vikenda, Liland i Šeron Bouman i njihova unuka Otum Vič krenuli su na izlet malim privatnim avionom. Poleteli su iz Kalispela u Montani, ali kad su stigli do Omaka u Vašingtonu, izgubio im se svaki trag...Samo dva dana kasnije tinejdžerka je išetala iz šume nedaleko od Mazama u saveznoj državi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.