Ponavljanje utakmice na neutralnom terenu?

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Okt.2014, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponavljanje utakmice na neutralnom terenu?

Evropska fudbalska unija (UEFA) danas će, najvjerovatnije, saopštiti odluku da reprezentacije Srbije i Albanije igraju novu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na neutralnom terenu bez publike, saznaje beogradska "Politika". Povodom incidenata koji su se dogodili 14. oktobra na stadionu Fudbalskog kluba "Partizan", Disciplinska komisija UEFA će izreći i dvije kazne Fudbalskom savezu Srbije (FSS). Prema saznanjima lista, zbog upada navijača na teren, FSS će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << kažnjen igranjem utakmica bez prisustva publike do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, te drastičnom novčanom kaznom. Fudbalske reprezentacije Srbije i Albanije sastale su se 14. oktobra u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali je meč krajem prvom poluvremena prekinut zbog provokacije gostiju. Utakmica je prekinuta u 42. minutu, pošto se nad terenom pojavio kvadrokopter na daljinsko upravljanje - dron, koji je nosio zastavu takozvane velike Albanije.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Evropska Unija,   Evropsko prvenstvo,   Partizan,   Fudbal

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Žalićemo se

Izvor: Danas, 24.Okt.2014

Beograd - Fudbalski savez Srbije nezadovoljan je odlukom UEFA u vezi sa kaznom povodom incidenta koji se dogodio na meču između Srbije i Albanije, odigranom 14. oktobra na stadionu Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. FSS je naveo u saopštenju da će iskoristiti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.