Mitrovica: Nakon prekida utakmice Srbije i Albanije zabilježeni manji incidenti

Izvor: Cafe.ba, 15.Okt.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrovica: Nakon prekida utakmice Srbije i Albanije zabilježeni manji incidenti

U Mitrovici na sjeveru Kosova došlo je do nekoliko manjih sukoba navijačkih grupa i policije nakon što je prekinuta utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu igrana u Beogradu između Srbije i Albanije, potvrdio je glasnogovornik kosovske policije Avni Zahiti, prenosi Anadolu Agency (AA).

U tom gradu, prema njegovim riječima, nisu zabilježeni veći incidenti.

Kako javlja reporter AA došlo je do manjeg sukoba navijača sa policijom ali nije došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << do direktnog sukoba navijačkih grupa. U sjevernom dijelu tog grada, većinom naseljenom srpskim stanovništvom, trenutno je situacija mirna, dok u južnom dijelu traje okupljanje navijača albanske reprezentacije.

Navijači i jedne i druge reprezentacije večeras su se okupili kod mosta na rijeci Ibar koji nezvanično i dijeli ovaj grad, a zbog radova je zatvoren. Kontakt navijačkih grupa onemogućili su pripadnici Kosovske policije i međunarodnih snaga KFOR-a.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Incident,   Evropsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.