GOTOVO, Zvezda potvrdila još jedan odlazak! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO, Zvezda potvrdila još jedan odlazak! (foto)

Još jedno letošnje pojačanje završilo epizodu u Zvezdi.

Poput štopera Miloša Degeneka koji je nedavno prešao u saudijski Al Hilal, i napadač Nikola Stojiljković je posle samo šest meseci u crveno-belom dresu otišao sa Marakane.

Ali, za razliku od Degeneka koji je jesenas odigrao čak 33 meča i od čijeg transfera je Zvezda zaradila 3.6 miliona evra, Nikola Stojiljković nije uspeo da se ozbiljnije nametne, mada je upisao 15 nastupa i pet postignutih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golova.

Podsetimo, on je u Zvezdu stigao letos kao pozajmljen igrač portugalske Brage, a s obzirom na jaku konkurenciju u napadačkim redovima, ove zime je odlučeno da se njegova saradnja sa srpskim šampionom okonča već ove zime.

Kako je i najavljivano, on će karijeru nastaviti u ekipi španske Majorke, što je Crvena zvezda večeras i zvanično potvrdila.





''Nikola Stojiljković će karijeru nastaviti u Španiji, a mi mu se ovom prilikom zahvaljujemo na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, između ostalog i za asistenciju Benu u Trnavi koja je najavila drugu uzastopnu evropsku jesen.

Stojiljko srećno!'',
navodi se u Zvezdinoj objavi na Tviteru.

-

Nikola Stojiljković će karijeru nastaviti u Španiji, a mi mu se ovom prilikom zahvaljujemo na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, između ostalog i za asistenciju Benu u Trnavi koja je najavila drugu uzastopnu evropsku jesen.

Stojiljko srećno!

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/15r07wKmw2

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) January 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda potvrdila: Stojiljković više nije naš igrač

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2019

Ono što je danima bilo najavljivano, sada je dobilo zvaničnu potvrdu! Nikola Stojiljković više nije fudbaler Crvene zvezde, ili još preciznije više nije fudbaler Brage na pozajmici u redovima srpskog šampiona. To je potvrdila i Crvena zvezda na svom Instagram profilu uz reči da Nikoli Stojiljkoviću...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.