Bitka za evropsko proleće - prvi čin

Izvor: Danas, 18.Okt.2010, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za evropsko proleće - prvi čin

Partizan nije uspeo bodovima naplatiti egal borbu sa Šahtjorom i hrabar otpor Arsenalu u uvodnim kolima Lige šampiona, ali bi ga zato pobeda ili remi na večerašnjem gostovanju u Bragi učvrstili na trećem mestu H grupe, ispred Portugalaca koji takođe nemaju ništa na kontu posle 180 minuta, ali su devet puta vadili loptu iz svoje mreže i nijednom nisu pogodili protivničku, pa zbog mnogo lošije gol-razlike gledaju u leđa najboljem srpskom timu (1:4). Uz dužno poštovanje domaćinu, surovom egzekutoru Seltika i Sevilje u kvalifikacijama za LŠ, u Humskoj veruju da je baš ovaj duel s brojnom brazilskom kolonijom u redovima ekipe s Pirineja prilika za prvi pozitivan rezultat u klupskoj eliti i početak prolećnog prestrojavanja „parnog valjka“ u „utešnu“ Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

LŠ: Derbi u Madridu, Čelsi u Moskvi

Izvor: B92, 18.Okt.2010

U utorak je na programu osam mečeva trećeg kola Lige šampiona, srpski šampion Partizan gostuje u Bragi, a derbi se igra u Madridu gde Real dočekuje Milan. ..U drugom meču grupe G Ajaks dočekuje Okser, dok će se u Partizanovoj grupi H sastati dve ekipe sa maksimalnim učinkom - Arsenal i Šahtjor....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.