Napadi kijevskog režima dronovima na Rusiju pokazuju „čistu uzaludnost“ — diplomata

Izvor: Vostok.rs, 30.Avg.2023, 18:45

Napadi kijevskog režima dronovima na Rusiju pokazuju „čistu uzaludnost“ — diplomata

 
Pokušaji Ukrajine da napadne rusku teritoriju koristeći bespilotne letelice tokom noći u sredu pokazuju „čistu uzaludnost” situacije u kojoj su se ukrajinske vlasti našle i smrtne muke kijevskog režima, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
U ranim jutarnjim satima 30. avgusta, bespilotne letelice raspoređene su u nekoliko pokušaja napada na brojne ruske regione. Na Krimu su korišćene pomorske bespilotne letelice u pokušaju napada na luku Sevastopolj. „Očigledno je reč o smrtnim mukama kijevskog režima; bezumna mržnja, zloba i nedostatak bilo kakve perspektive za sopstveni razvoj izazvali su ovu vrstu terorističke aktivnosti. [Njima] je jednostavno ponestalo opcija; to je prikaz čiste uzaludnosti“, izjavila je Zaharova u izjavi za radio Sputnik.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.