Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Pavić i Zigemund osvojili mešoviti dubl

Hrvatski teniser Mate Pavić i Nemica Laura Zigemund osvojili su večeras Otvoreno prvenstvo SAD u Njujorku u mešovitom dublu, pošto su u finalu pobedili Amerikance Radživa Rama i Koko Vandevej u dva seta, 6:4, 6:4.

Pavić i Zigemund se pre Ju Es opena nikada nisu sreli, a večeras su osvojili prvi grend slem u karijeri. Oni su se pre samog isteka roka prijavili za zajedničko učešće na turniru.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << putu do finala nisu izgubili nijedan set, a večeras su pobedili za sat i 13 minuta.
“Imam sjajnog partnera. Sada ga poznajem malo bolje. Naša igra se slaže, on je sjajan server. Svaka devojka to voli, pretpostavljam”, rekla je Zigemund.
Pavić i Zigemund će podeliti nagradu od 150.000 dolara.
Ram i Vandevej su takodje na Ju Es openu prvi put igrali zajedno. Oni su u drugom kolu izbacili branioce titule Martinu Hingis i Leandera Paesa.
The post US OPEN: Pavić i Zigemund osvojili mešoviti dubl appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Heroji XII dana: Gren slem na prvi pogled

Izvor: B92, 10.Sep.2016, 18:51

Heroji XII dana US Opena su osvajači titule u miksu Hrvat Mate Pavić i Nemica Laura Zigemund...Njih dvoje su u finalu pobedili Amerikance Radživa Rama i Koko Vandevej u dva seta – 6:4, 6:4...Pavić i Zigmund se pre US Opena nikada nisu sreli, a sada su osvojili prvi Gren slem u karijeri...Oni su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.