US OPEN Federer ekspresno do osmine finala

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN Federer ekspresno do osmine finala

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u osminu finala US Open. On je pobedio Britanca Danijela Evansa bez mnogo problema u tri seta – 6:2, 6:2, 6:1.
Kvota u kladionici MaxBet da će na meču Novak Đoković – Denis Kudla da bude manje od 29.5 gemova je 1.85.
Federer se 18. godinu zaredom plasirao u četvrto kolo Ju Es >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Opena, a do trijumfa stigao je posle samo sat i 19 minuta igre. On je upisao 48 direktnih poena, uključujući i deset asova, a bio je sjajan i na servisu – osvojio je 80 odsto poena na prvi, a 70 odsto na drugi servis.
Petostruki šampiona turnira u Njujorku će u narednoj rundi igrati protiv pobednika meča David Gofan – Pablo Karenjo Busta.
Plasman u osminu finala obezbedio je i Australijanac Aleks de Minaur koji je u trećem kolu eliminisao sedmog tenisera sveta, Japanca Keija Nišikorija – 6:2, 6:4, 2:6, 6:3. Naredni protivnik Australijanca biće bolji iz meča Grigor Dimitrov – Kamil Majhšah.

The post US OPEN Federer ekspresno do osmine finala appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Novak: Igrao sam ceo meč bez bola, to je najvažnije

Izvor: RTS, 31.Avg.2019, 05:44

Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo ovogodišnjeg Ju-Es opena pobedom nad Denisom Kudlom i nakon meča potvrdio da nije osećao bol u levom ramenu, koji ga je mučio ovih dana. Đoković je u prethodnom susretu bio u velikim problemima i razmišljao čak i o odustajanju, ali je sada situacija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.