Novak: Igrao sam ceo meč bez bola, to je najvažnije

Izvor: RTS, 31.Avg.2019, 05:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Igrao sam ceo meč bez bola, to je najvažnije

Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo ovogodišnjeg Ju-Es opena pobedom nad Denisom Kudlom i nakon meča potvrdio da nije osećao bol u levom ramenu, koji ga je mučio ovih dana. Đoković je u prethodnom susretu bio u velikim problemima i razmišljao čak i o odustajanju, ali je sada situacija mnogo bolja.
Srećom, bio je potpuno spreman i protiv domaćeg igrača (6:3, 6:4, 6:2) odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najbolju partiju u Njujorku.

"Imao sam mogućnost da igram bez bola i to je najvažnije u ovom trenutku. Zadovoljan sam što sam na taj način završio meč. Ne želim previše da pričam o zdravstvenom stanju", ponovio je Đoković neposredno posle trijumfa.
Novak je kazao da je učinio sve kako bi neutralisao snažan bol koji je osećao.
"Ovde sam već nekoliko nedelja, nisam želeo da treniram juče, već sam hteo da se oporavim. Posvetio sam se tretmanima, kako bih sanirao bol koji sam osećao. Hvala svima koji su ostali ovako kasno da nas bodre."
Sledeći protivnik biće mu Stan Vavrinka, protiv kojeg je vodi 19-5 u međusobnom skoru, ali je izgubio poslednji okršaj – bilo je to u finalu ovog turnira 2016. godine.
"Imali smo nekoliko sjajnih bitaka svuda, posebno ovde. Izgubio sam poslednji meč od njega, u finalu 2016. godine. On je trostruki grend slem šampion, veoma je kvalitetan i poseduje snažne udarce", zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.