Novak: Igrao sam ceo meč bez bola, to je najvažnije

Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo ovogodišnjeg Ju-Es opena pobedom nad Denisom Kudlom i nakon meča potvrdio da nije osećao bol u levom ramenu, koji ga je mučio ovih dana. Đoković je u prethodnom susretu bio u velikim problemima i razmišljao čak i o odustajanju, ali je sada situacija mnogo bolja.

Srećom, bio je potpuno spreman i protiv domaćeg igrača (6:3, 6:4, 6:2) odigrao najbolju partiju u Njujorku.

"Imao sam mogućnost da igram bez bola i to je najvažnije u ovom trenutku. Zadovoljan sam što sam na taj način završio meč. Ne želim previše da pričam o zdravstvenom stanju", ponovio je Đoković neposredno posle trijumfa.

Novak je kazao da je učinio sve kako bi neutralisao snažan bol koji je osećao.

"Ovde sam već nekoliko nedelja, nisam želeo da treniram juče, već sam hteo da se oporavim. Posvetio sam se tretmanima, kako bih sanirao bol koji sam osećao. Hvala svima koji su ostali ovako kasno da nas bodre."

Sledeći protivnik biće mu Stan Vavrinka, protiv kojeg je vodi 19-5 u međusobnom skoru, ali je izgubio poslednji okršaj – bilo je to u finalu ovog turnira 2016. godine.

"Imali smo nekoliko sjajnih bitaka svuda, posebno ovde. Izgubio sam poslednji meč od njega, u finalu 2016. godine. On je trostruki grend slem šampion, veoma je kvalitetan i poseduje snažne udarce", zaključio je Đoković.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво