Federer ekspresno do osmine finala Ju Es Opena

Izvor: Beta, 30.Avg.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer ekspresno do osmine finala Ju Es Opena

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u četvrto kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobedio Britanca Danijela Evansa sa ubedljivih 6:2, 6:2, 6:1.Federer se 18. godinu zaredom plasirao u četvrto kolo Ju Es Opena, a do trijumfa danas stigao je nakon samo sat i 19 minuta igre.On je upisao 48 direktnih poena, uključujući i deset asova, a bio je sjajan i na servisu - osvojio je 80 odsto poena na prvi, a 70 odsto na drugi servis.  Petostruki šampiona Ju Es Opena će u narednoj rundi igrati protiv pobednika meča David Gofan - Pablo Karenjo Busta.Plasman u osminu finala obezbedio je i Australijanac Aleks de Minaur koji je u trećem kolu eliminisao sedmog tenisera sveta, Japanca Keija Nišikorija - 6:2, 6:4, 2:6, 6:3.Naredni protivnik Australijanca biće bolji iz meča Grigor Dimitrov - Kamil Majhšah.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US OPEN Federer ekspresno do osmine finala

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u osminu finala US Open. On je pobedio Britanca Danijela Evansa bez mnogo problema u tri seta – 6:2, 6:2, 6:1.. Kvota u kladionici MaxBet da će na meču Novak Đoković – Denis Kudla da bude manje od 29.5 gemova je 1.85.. Federer se 18. godinu zaredom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.