Lepotice bodrile Noleta: Naomi Kembel i Kejt Apton na US Openu

Izvor: Blic, 08.Sep.2013, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotice bodrile Noleta: Naomi Kembel i Kejt Apton na US Openu

Sinoćnjoj pobedi Novaka Đokovića prisustvovale su i lepotice iz sveta mode - Naomi Kembel, Karolina Kurkova ali i Kejt Apton koja je proglašena modelom godine.

Zanosna Kejt je bila u društvu Karoline Kurkove a pored tenisa uživale su i u VIP tretmanu jer su bile u privatnoj loži pijuckajući šampanjac iz pozlaćenih čaša.

Naomi Kembel je pak bila gost Novaka Đokovića, i sedela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u njegovoj loži. Delom zbog prijateljstva sa našim teniserom, a delom zbog toga što je u ljutoj svađi sa Kurkovom.

Njih dve su imale javni okršaj početkom godine kada su radile na jednom zajedničkom TV šou.

Novaka su bodrilii glumci Fišer Stivens, Rej Donovan i zvezda serije "Good wife" Džulijen Margiljes.

Redovan na mečevima US Opena je Šon Koneri.

On je bio u društvu Bena Stilera na meču između Gaskea i Rafaela Nadala.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lepotice bodrile Noleta: Naomi Kembel i Kejt Apton na US Openu

Izvor: Dzungla.org, 08.Sep.2013

Sinoćnjoj pobedi Novaka Đokovića prisustvovale su i lepotice iz sveta mode – Naomi Kembel, Karolina Kurkova ali i Kejt Apton koja je proglašena modelom godine.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.