Još loših vesti sa US Opena, debakl Aleks Krunić!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još loših vesti sa US Opena, debakl Aleks Krunić!

Posle Ane Ivanović, još jedna srpska teniserka eliminisana u prvom kolu US Opena.

Aleksandra Krunić doživela je pravi debakl na startu US Opena.

Ona je u prvom kolu izašla na megdan Amerikanki Nikol Gibs, koja je očigledno bila veoma inspirisana danas pred svojim navijačima.

Ne samo da je uspela da savlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << našu teniserku, već joj je prepustila jedan jedini gem tokom sat vremena koliko je trajao ovaj duel.

Na kraju, 2:0, po setovima 6:1 i 6:0, pa sada imamo još jednu predstavnicu manje na US Openu, s obzirom da je nešto ranije i Ana Ivanović doživela poraz u prvom kolu.

Ostaje da se nadamo da će Jelena Janković večeras bolje proći u duelu sa Kolumbijkom Marijanom Duke- Marino.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra: Nemam pojma šta se desilo

Izvor: B92, 30.Avg.2016

Srpska teniserka Aleksandra Krunić bila je zatečena posle poraza 6:1, 6:0 od Nikol Gibs u prvom kolu US opena...“Nemam pojma šta se desilo, uopšte nisam imala viziju ni taktiku, iako je taktika bila spremljena. Nisam mogla da shvatim kako dobijam poene i šta treba da radim. Bila sam spora na nogama,...

Nastavak na B92...

Jelena spasila čast srpskog ženskog tenisa na US openu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2016

Ana Ivanović i Aleksandra Krunić završile su US open već u prvom kolu, ali Srbija i dalje ima predstavnika u ženskoj konkurenciji, a to je Jelena Janković. Nekada prva igračice sveta lako je slavila protiv Kolumbijke Marijane Dugue Marino - 6:4, 6:1, za sat i sedam minuta igre...JJ, koja je trenutno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.