Izvor: Blic, 12.Avg.2022, 10:53

JEZIV SNIMAK KRUŽI TVITEROM Direktor zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, verbalno i fizički ZLOSTAVLJAO RADNICU, tužilaštvo naložilo privođenje! (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter, juče u toku dana je objavljen jeziv snimak, nastao u prostorijama Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, a na kojem se vidi kako Goran Bojović, direktor ove ustanove, fizički i verbalno napada žensku osobu, koja je navodno radnica Zavoda.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLIC SAZNAJE: Direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Goran Bojović ZLOSTAVLJAO SVOJU POMOĆNICU, užas gledale sekretarica i jedna službenica

Izvor: Blic, 12.Avg.2022

Direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Goran Bojović verbalno i fizički je zlostavljao svoju pomoćnicu Maju Obradović, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Udovičić: Zatražio sam Bojovićevu smenu

Izvor: Danas, 12.Avg.2022

Povodom snimka na kome se vidi kako direktor Zavoda za sport Goran Bojović fizički napada žensku osobu oglasio se ministar sporta Vanja Udovičić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.