Ziki i Lodra osvojili Peking

Izvor: RTS, 09.Okt.2011, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki i Lodra osvojili Peking

Zimonjić i Ljodra osvojili su treću titulu ove sezone. U finalu turnira u Pekingu savladali švedsko-rumunski dubl Lindštet/Tekau. Pre titule u Pekingu Zimonjić i Ljodra bili su najbolji na turnirima u Vašingtonu i Montrealu.

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Ljodra osvojili su treću titulu ove sezone pošto su u finalu ATP turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Pekingu, savladali švedsko-rumunski dubl Robert Lindštet/Orija Tekau sa 2:1. Meč je trajao 109 minuta igre, a po setovima je bilo 7:6 (7:2), 7:6 (7:4).

U izuzetno uzbudljivom finalu Zimonjić i Lodra pobedili su švedsko-rumunski par, Robert Linšted/Hori Tekau u dva seta, a svaki je igran do taj brejka.

Prvi set završen je rezultatom 7:6 u taj brejku 7:2, a drugi 7:6 u taj brejku 7:4. Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 2,1 miliona dolara, a pobednici će zaraditi 148, 500 dolara i 500 ATP poena.

Pre titule u Pekingu Zimonjić i Ljodra bili su najbolji na turnirima u Vašingtonu i Montrealu, avgusta ove godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Ljodra osvojili Peking

Izvor: medio.rs, 09.Okt.2011

Najbolji srpski dubl igrač i njegov partner iz Francuske pobedili u finalu turnira u Pekingu švedsko-rumunski dubl Lindštet - Tekau u dva seta.

Nastavak na medio.rs...

Zimonjić osvojio Peking

Izvor: Danas, 09.Okt.2011

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov dubl partner Francuz Majkl Ljodra osvojili su turnir u Pekingu nakon što su u finalu savladali švedsko-rumunsku kombinaciju Robert Lindšted i Hori Tekau sa 2:0 (7:6, 7:6). Prvi set bio je neizvestan i bez brejkova, ali je srpsko-francuska kombinacija dominirala...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.