Vilijams Open: Sereni titula i rekord!

Izvor: Mondo, 28.Jan.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vilijams Open": Sereni titula i rekord!

Serena Vilijams u finalu Australijan opena savladala svoju stariju sestru Venus i stigla do 23. grend slem trofeja u karijeri i tako prestigla Štefi Graf na večnoj listi najuspešnijih teniserki u "open eri". Posle sat i po - 6:4, 6:4!

Serena Vilijams piše istoriju!

Fenomenalna američka teniserka stigla je do svog sedmog trofeja na Australijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << openu pošto je u finalu prvog grend slema sezone savladala stariju sestru Venus nakon sat i po velike borbe - 6:4, 6:4!

To je bio svojevrsni "deža vi" pošto su iste teniserke igrale u finalu AO pre 14 godina, a pobednica je ista...

Serena Vilijams je ovim trijumfom stigla do 23. trofeja na grend slem turnirima i tako je postala rekorderka u "open eri"!

Ona je prestigla Štefi Graf, sa kojom je do sada bila izjednačena sa po 22 titule, a ostaje joj još samo Margaret Kort koja ima 24. grend slema, ali većinu osvojenih pre 1973. godine kada je počela "open era".

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Da li je iko sumnjao? Serena osvojila rekordni 23. grend slem

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2017

Amerikanka očekivano u finalu Australijan opena savladala rođenu sestru Venus, ujedno se vrativši na prvo mesto svetske rang liste..Ako nije mogao Novak uspela je Serena! Američka teniserka je sedmi put u karijeri osvojila Austrijan open pošto je u finalu savladala stariju rođenu sestru Venus sa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.