Vemić objavio spisak – pet teniserki u borbi za popunu Svetske grupe

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 14:47

Vemić objavio spisak – pet teniserki u borbi za popunu Svetske grupe

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić objavio je spisak od pet igračica za sastav nacionalnog tima.

Na spisku se nalaze Lola Radivojević, Mia Ristić, Elena Milovanović, Aleksandra Krunić i Nina Stojanović.

Njih pet će kroz pokušati da kroz Prvu grupu Evro-afričke zone izbore plasman u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa.

Pored Srbije na turniru Prve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupe Evro-afričke zone Bili Džin King kupa u portugalskom Oejresu od osmog do 13. aprila igraće Austrija, Bugarska, Danska, Grčka, Madjarska, Letonija, Holandija, Norveška, Švedska, Turska i domaćin Portugalija.

Na turniru u Portugaliji će učestvovati 12 reprezentacija, koje će biti podeljene u tri grupe sa po četiri selekcije. Sastav grupa biće poznat sedmog aprila u Oejresu

"Igraće se u tri grupe, po raund-robin sistemu, a sve prvoplasirane reprezentacije direktno će se plasirati u plej-of za popunu Svetske grupe. Tri drugoplasirane ekipe igraće po raund-robin sistemu za preostalo, četvrto mesto u plej-ofu. Trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi razigravaće po istom sistemu za plasman. Dve poslednjeplasirane ekipe ispašće u Drugu grupu Evro-afričke zone", saopšteno je iz TSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Srbije Dušan Vemić objavio spisak teniserki za Bili Džin King kup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić objavio je spisak od pet igračica za sastav nacionalnog tima, koji će kroz Prvu grupu Evro-afričke zone pokušati da izbori plasman u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa, saopštio je danas TSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.