Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024, 14:51

Selektor Srbije Dušan Vemić objavio spisak teniserki za Bili Džin King kup

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić objavio je spisak od pet igračica za sastav nacionalnog tima, koji će kroz Prvu grupu Evro-afričke zone pokušati da izbori plasman u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa, saopštio je danas TSS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selektor Srbije objavio spisak: Evo ko će igrati za Bili Džin King kup

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024

U igri plasman za popunu Svetske grupe...Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić objavio je spisak od pet igračica za sastav nacionalnog tima, koji će kroz Prvu grupu Evro-afričke zone pokušati da izbori plasman u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa, saopštio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.