Selektor Srbije objavio spisak: Evo ko će igrati za Bili Džin King kup

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 15:28

Selektor Srbije objavio spisak: Evo ko će igrati za Bili Džin King kup

U igri plasman za popunu Svetske grupe.

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić objavio je spisak od pet igračica za sastav nacionalnog tima, koji će kroz Prvu grupu Evro-afričke zone pokušati da izbori plasman u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa, saopštio je danas TSS.

Na spisku se nalaze Lola Radivojević, Mia Ristić, Elena Milovanović, Aleksandra Krunić i Nina Stojanović.

Pored Srbije na turniru Prve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupe Evro-afričke zone Bili Džin King kupa u portugalskom Oejresu od osmog do 13. aprila igraće Austrija, Bugarska, Danska, Grčka, Mađarska, Letonija, Holandija, Norveška, Švedska, Turska i domaćin Portugalija.

Na turniru u Portugaliji će učestvovati 12 reprezentacija, koje će biti podeljene u tri grupe sa po četiri selekcije.

Sastav grupa biće poznat sedmog aprila u Oejresu - Igraće se u tri grupe, po raund-robin sistemu, a sve prvoplasirane reprezentacije direktno će se plasirati u plej-of za popunu Svetske grupe.

Tri drugoplasirane ekipe igraće po raund-robin sistemu za preostalo, četvrto mesto u plej-ofu. Trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi razigravaće po istom sistemu za plasman. Dve poslednjeplasirane ekipe ispašće u Drugu grupu Evro-afričke zone - saopšteno je iz TSS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.