U toku Međunarodni teniski turnir u Prokuplju

Izvor: juGmedia, 16.Maj.2013, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku Međunarodni teniski turnir u Prokuplju

PROKUPLJETenis klub „Topličanin“ sedmu godinu zaredom organizuje „Nestle Ice Cream Srbija Open“ teniski turnir za devojčice i dečake uzrasta do 12 godina. Turnir će trajati 10 dana i prvi je u seriji tradicionalnih međunarodnih turnira, koji će se održati u Prokuplju.  “Na turniru učestvuje 80 takmičarki i takmičara iz 12 zemalja i to iz Velike >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Britanije, Australije, Italije, Rusije, Albanije, Bugarske, Turske, Makedonije, Bosne i Hercegovine.  Koliko je jaka konkurencija pokazuje činjenica da učestvuje pet nacionalnih selekcija“, kaže Radomir Radojlović, sekretar TK „Topličanin“.

Lokalna samouprava prepoznala je značaj ovakvih sportskih manifestacija koje na najbolji način prezentuju Prokuplje u svetu i finansijski podržala održavanje turnira.

(Kraj) iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Teniski turnir u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 16.Maj.2013

Teniski klub „Topličanin“ sedmu godinu za redom organizovao je turnir za devojčice i dečake uzrasta do 12 godina na kome iz 20 zemalja učestvuje 80 mladih tenisera.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.