U meču nerava Troicki izgubio od Mareja

Izvor: Studio B, 31.Maj.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U meču nerava Troicki izgubio od Mareja

Teniser Srbije Viktor Troicki nije uspeo danas da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa pošto je izgubio od Britanca Endija Mareja sa 2:3 u setovima (6:4, 6:4, 3:6, 2:6, 5:7).

Meč je juče prekinut zbog mraka, pri rezultatu 2:2, a efektivno je trajao tri sata i 56 minuta. Troicki nije uspeo da napravi veliko iznenađenje na turniru i da savlada četvrtog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nosioca. U odlučujućem petom setu teniseri su bili izjednačeni i osvajali su gemove na svoj servis.

Troicki je poveo sa 3:2, uspeo je da napravi brejk i da poveća vođstvo na 4:2. Zatim je došao do 5:2, ali nije uspeo da dobije set. Marij je smanjio na 5:4, izjednačio na 5:5 i nastavio seriju.

Preokrenuo je rezultat u svoju korist i petim dobijenim uzastopnim gemom završio meč. Ovo je bio četvrti duel Troickog i Mareja, a prethodna tri dobio je Britanac bez izgubljenog seta.

Troickom, koji je 15. na svetskoj ATP listi, ovo je bilo prvo učešće u osmini finala nekog gren slem turnira. U narednom kolu Marij će se sastati sa Argentincem Huanom Ignacijom Čelom, koji je pobedio Alehandra Falju iz Kolumbije sa 3:2. Nagradni fond turnira je 17.520.000 evra.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.