Tomić se potukao sa prijateljem, pa vređao policiju

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2012, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić se potukao sa prijateljem, pa vređao policiju

Australijski teniser Bernard Tomić ponovo se našao u centru pažnje medija zbog incidenta u kojem se potukao sa prijateljem u Spa centru.

Problematičan - Bernard Tomić

 

Tek što je zaboravljena kazna koju je morao da plati što je bez specijalne vozačke dozvole upravljao automobilom BMW M3 V8, Tomić se ponovo "uvalio" jer se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jednim prijateljem potukao u spa centru kompleksa u Gold Koustu, Kvinslend, zbog čega je policija otvorila istragu i nije isključeno da teniser ovog puta finansijski žestoko nagrabusi.

 

Tomić je prilikom ispitivanja napao policajce pitanjem: "Znate li vi uopšte ko sam ja" optuživši organe reda da ga već duže vreme bez razloga maltretira.

Mladom teniseru ovo je samo novi u nizu incidenata od početka godine, svakako najgore kada je "beli sport" u pitanju. Bernard je kažnjen i što je pre nekoliko meseci na nedozvoljenom delu kolovoza ostavio 150.000 dolara vredan auto, piše Herald San.

Dok australijski sportski mediji s pravom postavljaju pitanje šta se dešava sa najvećom teniskom nadom zemlje, bivši kapiten Dejvis kup reprezentacije Rodžer Rašid poručio je Tomiću da pod hitno uzme višemesečni odmor, jer će ovakvim ponašanjem van terena vrlo brzo nestati sa ATP lista.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.