Tipsarević završio takmičenje u singlu

Izvor: Studio B, 01.Avg.2012, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević završio takmičenje u singlu

Teniser Srbije Janko Tipsarević nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale olimpijskog turnira u Londonu, pošto je izgubio od Amerikanca Džona Iznera sa 0:2 (5:7, 6:7).

Meč je trajao jedan sat i 30 minuta.   

U prvom setu američki teniser je imao više koncentracije kod odlučujućih poena i uspeo je da dobije ovaj deo igre sa 7:5. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nastavku, teniseri su bili izjadnačeni.

U finišu je Tipsarević uspeo da izjednači na 6:6 i kada se činilo da će meč biti završen neizvesnost se nastavila. "Maratonski" taj brek od 16:14 završio se posle vođstva Tipsarevića od 5:2, čak devet izjednačenja i kada je Amerikanac iskoristio šestu meč loptu.   

U narednom kolu Izner će igrati sa prvim nosiocem na turniru, Švajcarcem Rodžerom Federerom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.