Tipsarević u polufinalu

Izvor: RTS, 17.Jun.2010, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u polufinalu

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale turnira u Den Bošu u Holandiji, pošto je u četvrfinalu pobedio Australijanca Pitera Lučaka rezultatom 6:3, 6:3. Protiv Bekera za finale.

Za ulazak u finale Tipsarević će se boriti protiv 48. igrača sveta Nemca Benjamina Bekera, sa kojim se do sada nije sastajao.

Reprezentativac Srbije je protiv Lučaka, koji na ATP listi zauzima 88. poziciju, potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se nalazi u dobroj formi uoči grend slem turnira u Vimbldonu.

Zahvaljujući odličnim servisima, Tipsarević je prilično lako osvajao gemove u kojima je imao prednost početnog udarca, pa mu je za pobedu bio dovoljan po jedan brejk u oba seta.

Pošto ne brani bodove sa ovog turnira, Tipsarević je plasmanom u polufinale zaradio 90 ATP poena, a u meču protiv Bekera imaće priliku da osvoji dodatnih 60.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević u polufinalu Den Boša

Izvor: B92, 17.Jun.2010

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale turnira u holandskom Den Bošu pobedom nad Australijancem Piterom Lučakom rezultatom 6:3, 6:3...Za ulazak u finale Tipsarević će se boriti sa 48. igračem sveta Benjaminom Bekerom iz Nemačke, sa kojim do sada nije igrao...Reprezentativac Srbije...

Nastavak na B92...

Tipsa u polufinalu Den Boša, Bozoljac na Vimbldonu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2010

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale turnira u holandskom Den Bošu, pošto je danas u četvrtfinalu savladao Australijanca Pitera Lučaka 2:0, po setovima 6:3, 6:3...Tipsarevića u polufinalu očekuje duel sa Nemcem Benjaminom Bekerom, koji je u četvrtfinalu lako savladao zemljaka...

Nastavak na Vesti-online.com...

TIPSAREVIĆ U POLUFINALU DEN BOŠA

Izvor: Kurir, 17.Jun.2010

DEN BOŠ- Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale turnira u Den Bošu u Holandiji, pošto je danas u četvrfinalu pobedio Australijanca Pitera Lučaka rezultatom 6:3, 6:3. Za ulazak u finale Tipsarević će se boriti protiv 48. igrača sveta Nemca Benjamina Bekera, sa kojim se do sada...

Nastavak na Kurir...

Tipsarević u polufinalu Hertogenboša

Izvor: Danas, 18.Jun.2010, 00:43

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale turnira u holandskom Hertogenbošu pobedivši Australijanca Pitera Lučaka sa 2:0 (6:3, 6:3).

Nastavak na Danas...

Tipsarević u finalu Hertogenboša

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2010

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u finale ATP turnira u holandskom Hertogenbošu...Tipsarević je danas u polufinalu pobedio Nemca Benjamina Bekera rezultatom 2:1, po setovima 6:7 (5), 6:3, 6:4...Srpski teniser igraće u finalu turnira protiv Ukrajinca Sergeja Stakhovskog, koji je pobedio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.