Tipsarević u četvrtfinalu Kupa Kremlja

Izvor: Studio B, 20.Okt.2011, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u četvrtfinalu Kupa Kremlja

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale ATP turnira Kup Kremlja u Moskvi pošto je večeras u osmini finala savladao Rusa Igora Kunjicina sa 2:1 u setovima - 6:7 (5:7), 6:1.

Tipsarević, koji je postavljen za 1. nosioca na turniru, opravdao je ulogu favorita i zasluženo se probio među osmoricu najboljih. Sjajnom igrom u drugom i trećem setu prosto je počistio Kunjicina, ne dozvolivši mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nikakvu šansu da posle dobijenog prvog seta može da se ponada i konačnom uspehu.

Tridesetogodišnji Rus, koji zauzima 60. mesto na ATP listi, igrao je dobro na početku susreta i zasluženo slavio u taj-brejku, ali je u nastavku potpuno "demoliran". Tipsarević je zaigrao izvanredno i bio toliko superioran da je u dva seta protivniku prepustio jedan jedini gem.

Srbin je na efektan način devetim asom iskoristio prvu meč loptu, postigavši drugu pobedu u trećem međusobnom odmeravanju snaga sa Kunjicinom.

Tipsarevića u četvrtfinalu čeka duel sa još jednim Rusom, Dmitrijem Tursunovim, koji je ranije danas pobedio Francuza Žilijena Benetoa sa 6:3, 7:6 (7:1).

Viktor Troicki, takođe u četvrtfinalu, sutra igra protiv Amerikanca Aleksa Bogomolova Juniora.

Muški turnir u Moskvi igra se za nagradni fond od 725.000 dolara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Kremlja: Janko izgubio set, a onda počeo da igra

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2011

Rezultatska neizvesnost u meču Janka Tipsarevića i Igora Kunjicina postojala je samo u prvom setu, ali je na kraju trijumfovao srpski teniser. U meču osmine finala "Kupa Kremlja" koji se igra u Moskvi Tipsarević je slavio sa 2:1 (6:7, 6:1, 6:0).

Nastavak na Sportal.rs...

JANKO U MOSKVI POBEDIO KUNJICINA

Izvor: Kurir, 20.Okt.2011

MOSKVA - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale ATP turnira Kup Kremlja u Moskvi pošto je večeras u osmini finala savladao Rusa Igora Kunjicina sa 2:1 u setovima - 6:7 (5:7), 6:1...Tipsarević, koji je postavljen za 1. nosioca na turniru, opravdao je ulogu favorita i zasluženo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.