Izvor: TvojPortal.com, 25.Feb.2012, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević preko Ljubičića u polufinale Marselja

Izvor: vesti online
Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale turnira u Marselju pobedom nad Hrvatom Ivanom Ljubičićem sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.
Janko je silovito otvorio meč sa veteranom Ljubičićem i odmah je napravio brejk, posle kojeg je odservirao za vođstvo od 2:0. Srbin je dobro servirao čime je čuvao svoj servis, pa je prvi set rešen rezultatom 6:4.



U drugom setu oba >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << tenisera su držala svoj servis do 2:2, a onda je ponovo Tipsarević oduzeo servis protivniku, pa je mirno posle 90 minuta igre, priveo meč kraju rezultatom 6:4.

Tipsarević će u polufinalu igrati protiv Francuza Mikaela Ljodre, koji je je pobedio Francuza Albana Olivetija sa 2:0, po setovima 7:6, 7:5.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.