Tipsarević i Zimonjić izlaze na teren u Barseloni posle 14 časova

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Zimonjić izlaze na teren u Barseloni posle 14 časova

Srpski teniser Janko Tipsarević izlazi na teren u Barseloni gde se na turniru serije 500 u osmini finala sastaje sa Portugalcem Frederikom Žilom.

Meč je na programu posle 14 sati i biće to prvi međusobni duel 8. i 117. tenisera sa svetske rang liste.

Ukoliko očekivano savlada Žila, Tipsarević će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom meča između Španca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rafaela Nadala i anonimnog Kolumbijca Roberta Faraha.

U drugom kolu dublova Nenad Zimonjić i Indijac Maheš Bupati igraju posle 14.30 sati protiv izraelskog para Džonatan Erlih / Endi Ram.

Turnir u Barseloni igra se za ukupan nagradni fond od dva miliona evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević i Zimonjić na terenu u Barseloni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2012

BARSELONA -..Srpski teniser Janko Tipsarević danas izlazi na teren u Barseloni gde se na turniru serije 500 u osmini finala sastaje sa Portugalcem Frederikom Žilom...Meč je na programu posle 14 sati i biće to prvi međusobni duel 8. i 117. tenisera sa svetske rang liste...Ukoliko očekivano savlada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

TVB92: Tisparević - Nadal oko 16h

Izvor: B92, 26.Apr.2012

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira u Barseloni, pobedom nad Portugalcem Frederikom Žilom...Tipsarević je do trijumfa u njihovom prvom međusobnom duelu došao sa 6:2, 6:2, posle jednog sata i deset minuta igre...Janko će u četvrtfinalu igrati sa drugim reketom sveta...

Nastavak na B92...

ATP Barselona: Zimonjić i Bupati u četvrtfinalu dublova

Izvor: Sportal.rs, 26.Apr.2012

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Indijac Maheš Bupati plasirali su se u četvrtinu finala ATP turnira u Barseloni u konkurenciji dublova. Oni su u meču 2.

Nastavak na Sportal.rs...

Tipsarević u petak protiv Nadala

Izvor: Kurir, 26.Apr.2012

Meč sa Nadalom na programu je posle 15.30 sati.Biće to treći međusobni duel osmog i drugog tenisera sveta u kojima je Španac za sada uspešniji i vodi sa 2:0...BARSELONA - Srpski teniser Janko Tipsarević sastaće se u petak u četvrtfinalu ATP turnira u Barseloni sa Špancem Rafaelom Nadalom, koji...

Nastavak na Kurir...

Tipsarević protiv Nadala za polufinale

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2012, 01:24

Srpski teniser Janko Tipsarević sastaće se danas u četvrtfinalu ATP turnira u Barseloni sa Špancem Rafaelom Nadalom, koji je u osmini finala savladao Kolumbijca Roberta Faraha sa 6:2, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tipsarević danas u četvrtfinalu protiv Nadala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012

BARSELONA -..Srpski teniser Janko Tipsarević sastaće se danas u četvrtfinalu ATP turnira u Barseloni sa Špancem Rafaelom Nadalom, koji je u osmini finala savladao Kolumbijca Roberta Faraha sa 6:2, 6:3...Tipsarević je juče pobedio Portugalca Frederika Žila sa 6:2, 6:2, a meč sa Nadalom na programu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.