Tipsarević, Janković i Zimonjić danas na terenu

Izvor: Studio B, 03.Sep.2011, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević, Janković i Zimonjić danas na terenu

Šestog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu od predstavnika Srbije danas na terene izlaze Janko Tipsarević, Jelena Janković i Nenad Zimonjić.

Tipsarević u trećem kolu igra od 17 sati protiv Čeha Tomaša Berdiha, a nakon tog meča na istom terenu, takođe u trećem kolu, Jankovićeva se sastaje sa Ruskinjom Anastasjom Pavljučenkovom.

Zimonjić i Francuz Mikael >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Lodra u drugom kolu dublova igraju od 17 sati protiv špansko-argentinskog para Nikolas Almagro/Maksimo Gonsales.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Ana Ivanović mečeve trećeg kola igraju u noći između subote i nedelje i to na istom terenu "Artur Eš".

Od jedan sat po našem vremenu Ivanovićeva se sastaje sa Amerikankom Sloen Stivens, a nakon toga Đoković igra protiv Rusa Nikolaja Davidenka.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.