Zmija prekinula meč Tima i Mekkejba u Brizbejnu

Izvor: B92, 30.Dec.2023, 11:16

Zmija prekinula meč Tima i Mekkejba u Brizbejnu

Kvalifikacioni meč za turnir u Brizbejnu između Dominika Tima i Džejmsa Mekkejba prekinut je na 40 minuta zbog toga što je uz teren gmizala velika zmija.

Reptil je brzo primećen, nije bio ni daleko od prvih redova publike, a organizatori turnira su morali da pozovu službu kojojoj je u opisu posla da hvata zmije,

Dugo je i potrajalo dok se reptil kapitalac nije uklonio sa terena, čak 40 minuta.

Nije navedeno da li je gmizavac bio otrovan.

Duža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauza je, na kraju, više prijala Dominiku Timu koji je nakon izgubljenog prvog seta i neočekivanog prekida, preokretom došao do trijumfa i prolaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U BRIZBEJNU: Jedna od naotrovnijih zmija se pojavila na tribinama tokom meča Dominika Tima

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023

Uhvaćena je i sve je prošlo bez većih problema...Drama na teniskom terenu, ali ne zbog igre već zbog zmije. Asutraijan Dominik Tim je igrao protiv mladog Australijanca Džejmsa Mekkejba u subotu, i izgubio je prvi set 6:2, i taman je krenuo da se vraća u meč kad su gledaoci na terenu ugledali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.