DRAMA U BRIZBEJNU: Jedna od naotrovnijih zmija se pojavila na tribinama tokom meča Dominika Tima

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 11:18

DRAMA U BRIZBEJNU: Jedna od naotrovnijih zmija se pojavila na tribinama tokom meča Dominika Tima

Uhvaćena je i sve je prošlo bez većih problema.

Drama na teniskom terenu, ali ne zbog igre već zbog zmije. Asutraijan Dominik Tim je igrao protiv mladog Australijanca Džejmsa Mekkejba u subotu, i izgubio je prvi set 6:2, i taman je krenuo da se vraća u meč kad su gledaoci na terenu ugledali zmiju.

Pozvan je i hvatač zmija, koji ju je uhvatio, a ispostavilo da je to ekstremno otrovna istočna smeđa zmija dugačka oko pola metra.

Thiem is having some >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << serious issues in this first round Qualies match. But if the snake the fans say is … in there right next to the court gets in there it could get dramatic pic.twitter.com/Y2WuKyVi9I

— Stephanie Myles (@OpenCourt) December 30, 2023

Meč je zatim nastavljen, Tim je spasio tri meč poena u drugom setu, da bi na kraju okrenuo meč i pobedio sa 2:1 u setovima (2:6, 7:6, 6:4).

Istočna smeđa zmija je vrsta ekstremno otrovne zmije iz porodice Elapidae. Ona se viđa u istočnoj i centralnoj Australiji, kao i na Novoj Gvineji. Može da naraste do dva metra, a smatra se da je njen otrov drugi najjači na svetu, odmah iza otrova taipana. U Australiji su relativno česti slučajevi smrti posle ujeda ove zmije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otrovna zmija prekinula teniski meč

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2023

Veoma otrovna zmija, istočna smeđa otrovnica, prekinula je meč Dominika Tima na turniru u Brizbejnu, kad je upala na teren i izazvala prekid meča.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Odmah težak zadatak za Nadala – bivši Grend slem šampion koji ume protiv Španca

Izvor: B92, 31.Dec.2023, 09:37

Španski teniser Rafael Nadal će svoj prvi meč (u singlu) po povratku na teren igrati protiv Dominika Tima...Duel nekadašnjeg prvog i trećeg tenisera sveta će biti najzanimljiviji u prvom kolu turnira u Brizbejnu iz serije 250...Austrijanac, trenutno 98. teniser sveta, je igrao kvalifikacije za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.