Saša Popović o ćerki Aleksandri: Jako je skromna! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2024, 12:02

Saša Popović o ćerki Aleksandri: Jako je skromna! (VIDEO)

Saša Popović, poznati muzički producent i direktor "Grand produkcije", nedavno je otkrio zanimljive detalje o svojoj ćerki Aleksandri.

 U  emisiji "Ceca show", Saša je podelio koliko je Aleksandra skromna u poređenju sa njim i njegovom suprugom Suzanom.

Pročitajte još: Isplivale šokantne tajne estrade: Djani tri dana bez prestanka vuče crte, ona krade bakšiš!

"Jako je skromna. Jednom ili dva puta mesečno mi kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 'tata, daj mi karticu'. Ja joj dam, a onda je pitam koliko joj treba para. Ona mi ispriča da je našla sandale, tri majice i troje lanenih pantalona, što je sve ukupno oko 14 hiljada dinara," ispričao je Saša.

Saša je dodao da ne može da se načudi na šta on i Suzana troše novac u poređenju sa Aleksandrom.

"Mi dođemo iz šopinga, kupimo markirane stvari - Dolče, Lui Viton, Suzana neku Šanel tašnu, a ona kaže 'ja idem u Beršku'. Pitam je gde ideš? Ona kaže 'u Beršku', to su njene radnje," rekao je Saša.

Jedna od zanimljivih anegdota koje je Saša podelio je trenutak kada je pokušao da Aleksandri pokloni skupoceni sat.

"Rekao sam joj, 'daj Aleksandra da ti dam jedan Roleks'. Prvo me je pitala da li sam lud i šta će joj Roleks, a onda dodala da ona ni ne zna da gleda na sat," ispričao je Saša u emisiji "Ceca show".

Ove priče jasno pokazuju koliko je Aleksandra skromna i koliko se razlikuje od roditelja u svojim preferencijama i načinu života.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.