Teniseri odaju počast Brajantu na Australijan openu

Izvor: Beta, 27.Jan.2020, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniseri odaju počast Brajantu na Australijan openu

Australijski teniser Nik Kirjos je na teren "Rod Lejver" Arene, pred današnji meč osmine finala Australijan opena protiv Španca Rafaela Nadala, izašao u dresu Kobija Brajanta koji je poginuo u padu helikoptera.Kirjos, koji je veliki ljubitelj košarke, nosio je dres Los Andjeles Lejkersa sa brojem 8, kao i brojni navijači na tribinama. Organizatori prvog grend slem turnira u sezoni su pred meč Kirjosa i Nadala prikazali kratak video u čast Kobija Brajanta.Vest o smrti legendarnog NBA košarkaša pogodila je i prvog tenisera sveta."Probudio sam se jutros sa užasnom vešću o tragičnoj smrti jednog od najvećnih svetskih sportista. Moje saučešće njegovoj supruzi i porodicama svih stradalih", napisao je Nadal na svom tviter nalogu.Amerikanka Koko Gof je u meču dublova na svojim patikama imala ispisane brojeve 8 i 24, kao i natpis: "Mamba Mentality"."Ovo je strašan dan za sport", rekla je Gof.Kobi Brajant i njegova ćerka Džijana bili medju devet osoba koji su poginuli u jučerašnjem padu helikoptera u Kaliforniji i ta vest pogodila je ceo sportski svet.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIVAC JE ZBOG KOBIJA NAPUSTIO LEJKERSE: Vlade se mnogo godina kasnije OVIM gestom našalio sa Brajantom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Jan.2020

Tragična smrt legendarnog američkog košarkaša Kobija Brajanta glavna je tema svih svetskih medija. Nagađa se o razlozima pada helikoptera u kom je as Lejkersa bio sa trinaestogodišnjom naslednicom Đijanom.

Nastavak na Kurir...

Dirljiv oproštaj kontroverznog Odoma od Brajanta: Zašto Bog nije uzeo mene, a poštedeo Kobija

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020

Nekadašnji NBA as Lamar Odom, koji je delio dres Los Anđeles Lejkersa sa tragično nastradalim Kobijem Brajantom, oprostio se od bivšeg saigrača emotivnom porukom Nekadašnji NBA as Lamar Odom, koji je delio dres Los Anđeles Lejkersa sa tragično nastradalim Kobijem Brajantom,...

Nastavak na Večernje novosti...

Odložen meč Klipersa i Lejkersa zbog Brajantove smrti

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 01:19

Utakmica NBA lige između Los Anđeles Lejkersa i Klipersa odložena je zbog smrti Kobija Brajanta...Utakmica u Stejpls centru je trebalo da se odigra u noći između utorka i srede po srednjeevropskom vremenu..."Poslednjih nekoliko sati odvijao se razgovor između NBA, Klipersa i Lejkersa. Klipersi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.