Dirljiv oproštaj kontroverznog Odoma od Brajanta: Zašto Bog nije uzeo mene, a poštedeo Kobija

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiv oproštaj kontroverznog Odoma od Brajanta: Zašto Bog nije uzeo mene, a poštedeo Kobija

Nekadašnji NBA as Lamar Odom, koji je delio dres Los Anđeles Lejkersa sa tragično nastradalim Kobijem Brajantom, oprostio se od bivšeg saigrača emotivnom porukom Nekadašnji NBA as Lamar Odom, koji je delio dres Los Anđeles Lejkersa sa tragično nastradalim Kobijem Brajantom, oprostio se od bivšeg saigrača emotivnom porukom u kojoj je sadržana ogromna tuga zbog gubitka sportiste Košarkaš je zbog problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa narkoticima u nekoliko navrata pronađen u beznadežnom stanju, ali je svaki put uspevao da se izbori i na kraju nadživi Brajanta, koji je bio uzor svima.Odom se uz zajedničku fotografiju oprostio od Brajanta uz redove potresnih rečenica od kojih posebno odzvanjaju sledeće: - Ova slika je samo vrh ledenog brega naše veze. Naučio me je toliko stvari u životu, koje su neophodne i na terenu, ali i van njega. Na parketu me je učio kako da igra:m odbranu, kako da pobedim. Van terena me je učio kako da potpisujem čekove.Svi koji me poznaju, znaju da sam dosta propatio u životu, ali jedino čime mogu ovu situaciju da uporedim jeste kad sam ostao bez sina. Iako Kobi i ja nismo imali odnos kao otac i sin, više je on bio učitelj, a ja njegov brat. Drago mi je što smo ostvarili Jing-Jang odnos u svlačionici– napisao je Odom i nastavio u dirljivom stilu.- Nisam mogao da dođem do daha kad sam čuo vest o smrti. I dalje čekam medije da jave kako vest nije tačna, da nema šanse da je Bog tako brzo uzeo mog brata. Znam da nisam bio dobar, da sam se drogirao, zbog čega sam pao u komu. Da je moglo tad da se desi, da biram, da Bog uzme mene, a ostavi Kobija, prihvatio bih. U slavu mog brata sutra ujutru ću ustati u četiri sata i otići u teretanu. Volim te, brate– završio je nestašni dečko NBA lige.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srceparajuća poruka Odoma: Voleo bih da je Bog uzeo mene

Izvor: B92, 27.Jan.2020

U nizu NBA zvezda koje se opraštaju od Kobija Brajanta emotivnim porukama, posebno se ističe Lamar Odom...Odom je sedam godina bio saigrač sa Brajantom u Los Anđeles Lejkersima i osvojio dve NBA titule...Međutim, njih dvojica su bili više od saigrača, bili su bliski prijatelji, a Brajant je bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.