Tako blizu: Krajinović stao, Sok je šampion Pariza

Izvor: B92, 05.Nov.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako blizu: Krajinović stao, Sok je šampion Pariza

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u finalu turnira Masters serije u Parizu od Džeka Soka sa 2-1, po setovima 7:5, 4:6, 1:6. Ušao je kao kvalifikant i došao do finala, nakon što je u polufinalu pobedio Amerikanca Iznera. Nije uspeo da pobedi i drugog Amerikanca iako je nakon prvog seta bio u odličnoj poziciji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽIVO: Krajinović-Sok 7:5, 0:1

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2017

Srpski teniser igra prvo finale turnira iz serije 1000 u Parizu protiv američkog predstavnika Za prvi trofej na nekom velikom takmičenju se u Parizu Filip Krajinović bori sa Džekom Sokom (SAD). Srpski igrač je najprijatnije iznenađenje turnira, pošto je do borbe za pehar došao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.