Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarcu, čuvaj se! Stiže Nole "ekspres"

Tenisom sa druge planete Novak Đoković je preslišao Keija Nišikorija 2:1 (6:1, 3:6, 6:0) i plasirao se u finale Završnog Masters turnira u Londonu. Japanac u prelomnim momentima meča nije mogao da pronađe rešenje za Srbina, pa je prvi igrač sveta došao u priliku da u nedelju brani trofej. Rival u finalu biće mu sigurno Švajcarac, jer drugi pšolufinalni par čine Rodžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Federer i Stanislas Vavrinka.

Novak je u petak trijumfom nad Tomašom Berdihom obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju godine, a kao cilj je postavio odbranu titule u Londonu. Na tom putu "smetao" mu je Kei Nišikori, pa je morao da ga "odstrani" i pošalje na odmor. Nedelja je dan kada će Đoković juriti treću titulu u Londonu, pošto je prethodno nastavio seriju od 31. pobede u dvorani.

Posle briljantnog početnog seta, u kome je delovao kao vanzemaljac i od Keija Nišikorija "napravio" rekreativca, usledio je veliki pad Srbina. Publika je zdušno bodrila Japanca, očigledno željna da meč "odvede" u treći set, što se Novaku nije dopalo. Potpuno je ispao iz ritma i vratio Keija u život.

"Copy prvi, paste treći set". Tako bi u najkraćem mogao da se opiše presudni set, koji je bez ikakvih poteškoća i velikog otpora pripao prvom reketu sveta. Sve je Novaku polazilo za rukom, pa će u nedelju od 19.00 vojevati boj u finalu.

TOK MEČA PROČITAJTE OVDE:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.