Skandal u Rimu: Čehinja posle poraza bes iskalila na sudijskoj stolici (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Maj.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Rimu: Čehinja posle poraza bes iskalila na sudijskoj stolici (VIDEO)

Teniserka potpuno van kontrole

Najbolje plasirani srpski teniseri u Rimu su danas imali polovičan učinak, Novak Đoković ostvario je novi trijumf i plasirao se u treću rindu, dok je Aleksandra Krunić poražena od Anastasije Sevastove.

Ipak dueli naših tenisera, kao i svi drugi, ostali su u senci meča Karoline Pliškove i Marije Sakari, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << odnosno reakcije Čehinje nakon poraza.

Peta teniserka sveta, besna zbog poraza od Nemice (3:6, 6:3, 7:5) nakon pozdrava sa rivalkom prišla je sudijskoj stolici i keketom je demolirala.

Sudija, kao i Sakari, ostale siu zatečene izlivom besa Pliškove koja je potom otišla do svoje klupe kao da se ništa neobično nije dogodilo,spakovala stvari i napustila stadion.


Pogledaj vesti o: Incident,   Novak Đoković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.